Predivni dom Stjepana Hausera: Pogledajte vilu slavnog muzičara

Radiosarajevo.ba
Predivni dom Stjepana Hausera: Pogledajte vilu slavnog muzičara
Foto: Instagram / Stjepan Hauser

Stjepan Hauser, čuveni hrvatski čelist, uživa u domu koji je potpuno luksuzno opremljen i nalazi se u blizini Pule. 

Raskošnu vilu u Istri muzičar je uredio po svom ukusu, a nakon brojnih turneja, kako prenose hrvatski mediji, izgleda da se zaželio svog doma u kojem mu često kuha majka Marija. 

U svom posjedu, piše Glossy, Hauser ima kuću nalik na one holivudske, pješčani teren za odbojku, bazen i imanje.

Kuća smještena prvi red do mora osim što pruža nevjerojatan pogled, za Hausera predstavlja blago u mnogo drugih pogleda. Dio velike zelenu površine ispred same kuće, Stjepan je prenamijenio i napravio odbojkaško igralište s pješčanom površinom gdje najradije voli provoditi vrijeme, osobito kada mu se pridruže prijatelji i obitelj.

Ćesto govori kako je njegovo "pravo sidro zapravo u Istri, gdje sam prohodao, odrastao".

"Evo, našao sam napokon neku svoju oazu. Osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, jurnjava, ludnica, nikad vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo da uživaš u svemu stečenom. Uzalud sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš da uživaš u tome. I ja sam odlučio da napokon počnem da živim život onako kako treba", otkrio je jednom prilikom za IN magazin

Svoj dom naziva i svetim mjestom.

Stjepan je poznat i po vezi s Jelenom Rozgom, a nakon toga je uplovio u romansu s Lolom Astanovom, s kojom je i danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije