Poznati reper uzalud pokušavao sakriti snimak brutalnog nasilja nad djevojkom

1
Radiosarajevo.ba
Poznati reper uzalud pokušavao sakriti snimak brutalnog nasilja nad djevojkom
Foto:Printscreen / P. Diddy

Šokantni snimak prikazuje Seana 'Diddy' Combsa kako udara i nogom udara svoju bivšu djevojku Casandru 'Cassie' Venturu, u hodniku hotela 2016. godine.

Snimak, snimljen iz više uglova i pribavljen od strane CNN-a, prikazuje muzičkog mogula kako juri  Venturu niz hodnik u peškiru, prije nego što je napadne u blizini liftova. Zatim pokušava da je odvuče nazad niz hodnik.

Incident se navodno dogodio u hotelu InterContinental u Los Angelesu. CNN je potvrdio lokaciju na osnovu javno dostupnih fotografija unutrašnjosti bivšeg hotela.

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Nakon što je gurnuo Venturu na pod, Diddy uzima torbicu i kofer sa poda blizu liftova. Okreće se i ponovo je udara dok leži na podu.

Ventura se kasnije vidi na snimku kako polako ustaje i skuplja stvari s poda prije nego što dođe do hotelskog telefona na zidu hodnika blizu liftova. Combs se, još uvijek u peškiru i čarapama, vraća.

Ogledalo nasuprot sigurnosnoj kameri prikazuje Diddyja kako izgleda da gura Venturu. Zatim se vidi kako baca predmet na nju.

Prema CNN-u, Diddy je kasnije platio InterContinentalu 50.000 dolara za sigurnosni snimak hodnika.

Snimak potvrđuje nekoliko optužbi iznesenih u tužbi koju je gospođica Ventura podnijela 2023. godine, u kojoj je tvrdila da je bila trgovana, silovana i pretučena od strane Combsa u više navrata tokom 10 godina, objavio je Independent

[twitter]https://x.com/MasinElije/status/1791518574810419452[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije