Poznati muzičar oduševio svijet: Obožavateljici poklonom promijenio život

Radiosarajevo.ba
Poznati muzičar oduševio svijet: Obožavateljici poklonom promijenio život
Poznati hip-hop muzičar Kendrick Lamar oduševio je svjetsku javnost ovih dana, nakon što je svoju dugogodišnju obožavateljicu darovao poklonom koji bi joj mogao promijeniti život.

Naime, jedan od njegovih najvećih fanova Jennifer Phillips postala je nepokretna nakon teške saobraćajne nesreće, no podršku u cijelom tom procesu pružio joj je upravo njen najveći idol, prenosi Mashable.

Njih dvoje već ranije su se sreli tokom jednog koncerta, no ovog puta Lamar je odlučio da joj se na emotivan način zahvali za dugogodišnju podršku, te joj je poklonio kombi posebno namijenjen za kvadriplegičare, za koji je ona pokušavala više od godinu dana prikupiti novac.

"Hvala što me uvijek podržavaš. Ti si moja inspiracija, zbog svoje snage i pozitivne energije. Zaista si dobra i predivna, te zbog godina u kojima si me toliko inspirirala ovaj poklon je najmanje što mogu učiniti za tebe. Moje veliko poštovanje", napisao je Lamar u poruci za Jennifer.

Na društvenim mrežama Jennifer se veoma emotivno zahvalila za ovaj poklon, a snimak na kojem je prikazan trenutak u kojem joj je uručen poklon dirnuo je mnoge korisnike društvenih mreža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije