Poznati glumac moli za pomoć u potrazi za nestalom kćerkom

Radiosarajevo.ba
Poznati glumac moli za pomoć u potrazi za nestalom kćerkom
Poznati glumac Donal Logue, zvijezda serija "Gotham", "Sinovi anarhije" i "Vikinzi", na društvenim mrežama potražio je pomoć u pronalasku 16-godišnje kćerke Jade koja je nestala prije sedam dana.

"Ovo je moja kći Jade. Jedna od mojih najdražih fotografija, nastala u nekim sretnijim vremenima. Volim sve ljude i upoznao sam ih gomilu, ali iskreno (potpuno pristrano) nikad nisam upoznao ljubaznije, nevinije i draže dijete od nje. Volim je i znam da su ona i njezino 'pleme' snažni (susreo sam se s mnogo divnih ljudi zahvaljujući njoj), ali postoje neki grabežljivci koji se motaju oko njih znajući da imaju posla sa slatkim, nevinim dušama. Želimo te kući, Jade.

Ko god zna gdje je ona, ko god da je trenutno s njom - jasno je da je ovo postalo veliko i ludo. Mreža je bačena daleko i široko i, srećom, uključile su se ekipe iz FBI-ja i NYPD-ja i mnogi drugi. Bit je u ovome, siguran sam da ste imali dobre namjere pomoći joj, ali siguran sam da sada vidite da je ta situacija veća nego što se mogli predvidjeti. U redu je. Samo je vratite kući. Dopustite joj da stupi u kontakt s mamom ili sa mnom, vratit ćemo je kući, sa zagrljajima, bez pitanja. Ako imate bilo kakve informacije o njoj javite se nama ili detektivu Franku Liuzziju. Postoji izlaz iz ove situacije za sve uključene. Obećavamo", napisao je.

Jade je posljednji put viđena u popodnevnim satima 26. juna u Brooklynu gdje se trebala naći s prijateljima. Jade je rođena kao Arlo Loung, no 2016. je javnosti objavila da je transeksualka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije