SAD / Poznati američki glumac poslao božićnu poruku svima koji pate

25. 12. 2020. u 10:31:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Američki glumac Kevin Spacey ozbiljnije je pristupio svom božićnom videu ove godine, kloneći se bizarnih govora sličnih "House of Cards" koje drži nekoliko godina otkako je optužen za seksualni napad.

Osramoćeni glumac, kojeg nema u Hollywoodu otkako ga je Anthony Rapp optužio za seksualni napad 2017. godine, u četvrtak je podijelio dvominutni video u kojem je obećao nadu svima koji razmišljaju o samoubistvu.

„Ako stojite na mjestu na kojemu više ne možete stajati, ako patite i trebate pomoć, ako osjećate krivnju ili sram, ako se borite sa svojim identitetom, ako ste satjerani uza zid ili osjećate da za vas ne postoji put, bez obzira na vašu situaciju, obećavam vam da put postoji i da u ovo vrijeme, vrijeme blagdana i kasnije, čak i ako to ne osjećate, postoje ljudi koji razumiju i mogu pomoći ", rekao je Spacey, a prenosi hina.hr.

"Niste sami", poručio je.

Spacey, sjedeći na klupi blizu vode, rekao je da su mu se mnogi obratili 2020. godine i ispričali mu o svojim borbama.

Otkako je Rapp prvi put otkrio navodni napad u dobi od 14 godina, deseci muškaraca oglasili su se sa sličnim optužbama protiv Spaceyja. Glumac, za kojeg se doznalo da je homoseksualac kad je negirao Rappove navode, nijekao je bilo kakvu nezakonitost.

Video završava brojem telefonske linije za prevenciju samoubistava i Spaceyevim obećanjem gledateljima da će "biti bolje".


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA