Poznate ličnosti koje su preminule u oktobru 2022. godine

0
Radiosarajevo.ba
Poznate ličnosti koje su preminule u oktobru 2022. godine
Foto: EPA - EFE / Leslie Jordan

Masato Kudo, Cormac Roth, Leslie Jordan i Jerry Lee Lewis su bile četiri poznate ličnosti koje su preminule tokom oktobra 2022. godine.

Masato Kudo

Fudbalski svijet Japana bio je šokiran kada je čuo za smrt napadača Masata Kudoa u dobi od 32 godine. On je, neočekivano, preminuo od komplikacija nakon operacije mozga.

Sarajevo: Samo u aprilu izdate 164 kazne za parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom

Sarajevo: Samo u aprilu izdate 164 kazne za parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom

Cormac Roth

Sin glumca Tima Rotha preminuo je od raka ćelija sa 25 godina. Postao je poznat kao gitarista i kompozitor. U julu 2022. objavio je svojim pratiocima na društvenim mrežama da se bori s rakom.

Leslie Jordan

Američki glumac, poznat po serijama poput 'Will and Grace' i 'American Horror Story', preminuo je u 67. godini dok se vozio u Holivudu (Los Angeles), piše MSN.

Prema TMZ-u, glumac je doživio srčani udar nekoliko trenutaka prije nesreće.

Jerry Lee Lewis 

Pionir u rokenrolu, rodom iz Luizijane Jerry Lee Lewis bio je jedan od prvih koji je uveden u Rock and Roll Hall of Fame 1980-ih. Jedan od njegovih najvećih hitova bio je 'Great Balls of Fire.' Umro je u 87. godini nakon duže bolesti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije