Pjevačica objavila neobrađene slike: 'Samopouzdanje ne crpim iz konfekcijskog broja'

1
Radiosarajevo.ba
Pjevačica objavila neobrađene slike: 'Samopouzdanje ne crpim iz konfekcijskog broja'
Foto: Instagram / Lana Jurčević

Lana Jurčević, hrvatska pjevačica pohvalila se putem Facebooka kako je za jedan od svojih novih intervjua poslala neobrađene fotografije.

"Davno mi je prestalo biti bitno da se trudim da se nekom svidim, da mi netko plješće, daje komplimente na temelju fizičkog izgleda i divi mi se zbog ičega jer znam da sve što sam stekla je bilo sa svojim radom, nikad nisam nikome podilazila za ništa, nikad nisam išla protiv svojih vrijednosti, ali i energijom za koju iskreno, ni sama ne znam otkud mi. Od tu ja crpim svoje samopouzdanje.

A ne iz konfekcijskog broja. Volila bi da sam dobila 20 kila, a ne 4,5 pa da mogu još jače i glasnije govoriti neke stvari. Ja nisam po apsolutno ničem drugačija od vas ovdje", poručila je Lana.

Pojasnila je kako je uvijek imala milion ideja.

"Nakon tridesete, stvarno se počneš osjećati puno bolje u svojoj koži… Prihvaćati sebe i to želim i vama, ali i prije tridesete, zato se možda i izlažem nekim stvarima jer hej - nisam došla na ovaj svijet odživotariti, biti sebična i ne ostaviti ama baš nikakav traga…

Vama HVALA na tisućama poruka koje sam dobila da vam je ova priča na neki način ulila samopouzdanje ili pomogla na bilo koji način… meni bi bila dovoljna i samo jedna takva poruka, a više od toga, mogu samo reći da sam zahvalna", rekla je Lana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije