Lanu Jurčević zadesila velika nevolja: Doslovno sam u stanju pred Hitnu…

4
Radiosarajevo.ba
Lanu Jurčević zadesila velika nevolja: Doslovno sam u stanju pred Hitnu…
Foto: Screenshoot / Instagram

Pjevačicu Lana Jurčević zadesila je velika nevolja. Ona je na Instagram profilu objavila video iz skladišta svog kozmetičkog brenda. Na videu se vidi poplavljen pod, a u jednom trenutku Jurčević objašnjava da je u susjednoj prostoriji pukla cijev te da se sva voda izlila u dio skladišta koji ona koristi.

"Ja sam doslovno u stanju pred Hitnu", rekla je uzrujana pjevačica, a nakon toga pokazala i šta je razlog tome, piše Večernji.hr.

Na snimku se vide i kutije koje su se raspale i razbacane su po podu, a Jurčević je objasnila da je pokupila 300 kutija jednu po jednu na velikoj vrućini.

„Smršavila sam deset kilograma od muke“, napisala je.

Osim toga, Jurčević se našalila kazavši da joj more ni ne treba kada ima svoj izvor i slapove. Vrlo brzo javili su joj se pratitelji te ponudili pomoć oko čišćenja, a ona je objasnila da nije potrebno te da će njen tim sve brzo počistiti.

Podsjetimo, prije nekoliko dana izgled pjevačice u jednoj emisiji komentarisali su Neven Ciganović i Lidija Bačić koji su kazali da se pjevačica malo udebljala. Nakon toga javila se i Jurčević te je istaknula da kilogrami nisu važni, nego ono što je u glavi.

Zatim je podijelila i video u kojem je pokazala koliko je stvarno kilograma dobila, te istaknula da to nije grijeh. Javio se ponovo Ciganović te poručio da se radi o 10 kilograma viška, na što se očito pjevačica i sada referirala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije