Poznata pjevačica Lana Jurčević postala majka

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dedo

Ja posto dedo ima deset godina a još niste objavili. Inaće sam poznat u svojoj raji i mahali. Kad hodam uliçom svi me pozdravljaju ako ja njih prvi pozdravim. Isto kad prelazim ulicu svi mi sviraju i nešto viću ali se ne čuje od buke a i ostarilo se sinko.

Ko je Lana ?

Svakako sve najbolje i nek je sretno. Novinari kako je moguće da dajete medijski prostor za totalne anomimuse. I sto je iritirajuce ne bi ni znali da osoba postoji da nas vi ne bombardujete vise puta ovako o ne bitnim informacijama. Hallo Vi ste Radio Sarajevo.

Ne pijem dok Paja vozi

Ja posto dedo ima deset godina a još niste objavili. Inaće sam poznat u svojoj raji i mahali. Kad hodam uliçom svi me pozdravljaju ako ja njih prvi pozdravim. Isto kad prelazim ulicu svi mi sviraju i nešto viću ali se ne čuje od buke a i ostarilo se sinko. ka Dedo Znači ti si ko komarac i svi te znaju i kad letiš svi ti pljeskaju 🦟👏

/ Najnovije