Poznata oskarovka rodila blizance u 49. godini

0
Radiosarajevo.ba
Poznata oskarovka rodila blizance u 49. godini
Foto: Printscreen / Instagram / Hilary Swank

Kad se u oktobru 2022. godine saznalo da oskarovka Hilary Swank čeka blizance u svojoj 49. godini, ona nije skrivala radost, no morala se suočiti s mnogim hejterskim komentarima koji su joj predbacivali takvu odluku.

Glumica je sretnu vijest otkrila tokom gostovanja u emisiji Good Morning America.

"Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost - bit ću mama. Dolazi dvoje djece, ne mogu vjerovati", rekla je tad.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

"Ovo je veliki blagoslov i apsolutno čudo", zaključila je

Iako je bilo jasno da su ona i suprug Philip Schneider presretni, brzo se našla na meti dušobrižničkih komentara na društvenim mrežama.

"Nemaš li ti, kao, 50 godina? Bit ćeš u 70-tima kada ti djeca budu završila fakultet. Možda nećeš doživjeti ni njihovo vjenčanje", bio je samo jedan od takvih komentara.

Lijepa glumica se na takve poruke nije obazirala, a sa svojim je fanovima povremeno dijelila fotografije na kojima je isticala svoj trudnički stomak i na kojima se dobro vidjelo da naprosto blista, piše Story.hr.

Na ovoj je društvenoj mreži Hilary sad otkrila da je rodila djevojčicu i dječaka, a objavila je i fotografiju na kojoj, okrenuta leđima kameri, drži u naručju svoje bebe.

"Nije bilo lako, ali dječak i djevojčica su toga vrijedni. Sretan Uskrs! Javljam se iz čistog raja", poručila je uz fotografiju ispod koje su se zaredale brojne čestitke.

[instagram]https://www.instagram.com/hilaryswank/[/instagram]

Podsjetimo, Hilary se za biznismena Philipa Schneidera udala 2018. godine, nakon 2 godine veze, a upoznali su se na spoju naslijepo koji su organizirali njihovi prijatelji.

Ranije je otkrila zašto je toliko dugo čekala da se odluči na majčinstvo.

"Imala sam karijeru i nisam imala pravu vezu sve do ... prije četiri godine, i svi elementi su se trebali spojiti i biti ispravni. To je nešto o čemu sam razmišljala još kao mlada djevojka. To mi je bilo na umu, tako da je lijepo biti ovdje i samo biti trudna", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije