Emily Mitchell / Poznata Influenserica iznenada preminula u petom mjesecu trudnoće

15. 01. 2021. u 17:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Smrt lifestyle influenserke Emily Mitchell ostavila je neutješnu porodicu u očaju jer su željeli saznati šta je bio razlog iznenadne smrti.

Porodica je objavila fotografiju Emily dok je čekala peto dijete i objasnila šta je bio uzrok njenog preranog odlaska.

Emily Mitchell preminula je u 36. godini. Tokom godina okupila je veliki broj pratilaca na blogu The Hidden Way na kojem je dijelila isječke života i savjete za uređenje doma i o roditeljstvu.

Najbliža porodica influenserke na zvaničnoj GoFundMe stranici objavila je razlog njene smrti. Kako su objasnili uzrok bila je emoblija pluća.

Naime, plućna embolija je opstrukcija jedne ili više grana plućne arterije trombom koji potiču iz venskog sistema.

Emily se prije smrti osjećala loše. Sve je počelo 22. decembra kada joj je pozlilo za vrijeme doručka. Porodica kaže da nije mogla povjerovati kako se Emilyin život završio.

"Prije nekoliko dana saznali smo da je uzrok smrti bio plućna embolija. Iako nam je teško da shvatimo kako se ovo desilo, znamo da su medicinski radnici uradili sve što su mogli da je spase. Sigurni smo da je ovako bilo suđeno i da je Bog pozvao", piše u saopćenju.

Emily je čekala peto dijete. Suprug i Emilyni roditelji nerođenom dječaku dali su ime Joey, kada je preminula.

"Nastavićemo sa školovanjem djece od kuće i pratiti ideju i duh naše Emily".

Porodica influenserke se zahvalila na podršci koju su dobili za vrijeme ove tragedije.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA