Poznata influencerica: Pretukao me je do nesvijesti, mojom glavom je lupao pod

0
Radiosarajevo.ba
Poznata influencerica: Pretukao me je do nesvijesti, mojom glavom je lupao pod
Foto: Instagram / Ela Jerković

Splitski divljak Adrian Petričević, tip koji posljednjih mjeseci zbog svojih luđačkih vožnji Splitom puni novinske stupce, sinoć je priveden jer je palio gume u dvorištu te je zbog buke i dima pozlilo jednoj ženi u njegovom susjedstvu.

Privođenje Petričevića posebno je razbjesnilo njegovu djevojku Elu Jerković, poznatu splitsku influencericu, koja se sinoć ekipi na Instagramu javila iz njegove ulice.

Ela je jako ljuta na policiju pa je u storijima na Instagramu spomenula "hrvatsku ministricu koja je autom ozlijedila dijete te nije završila u pritvoru", a spomenula je i Horvatinčića. Ela je na Instagramu kazala da ju je bivši dečko dva puta pretukao te, po njezinim tvrdnjama, nije bio u pritvoru.

Ela kaže da ju je neimenovani mladić pretukao dva puta 2016. godine te da joj je nanio teške ozljede te "njezinom glavom lupao o pod". Influencerica tvrdi da mladić nije priveden te da je njegovo djelo kvalificirano kao "narušavanje javnog reda i mira". Tvrdi da joj policija nije pružila nikakvu zaštitu.

"Pretukao me je do nesvijesti. Nije dobio dana zatvora jer mu je otac inspektor u Pločama", tvrdi Ela.

I Ela i njezin dečko poznati su na Instagramu, a oboje obožavaju automobile i brzu vožnju. Nju na spomenutoj društvenoj mreži prati 318 hiljada mladih, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije