Poznata hrvatska glumica priznala: 'Istina je, razvela sam se'

0
Radiosarajevo.ba
Poznata hrvatska glumica priznala: 'Istina je, razvela sam se'
Foto: Facebook / Petra Dugandžić

Petra Dugandžić (47) otkrila je da se razvela od 13 godina starijega ugostitelja Saše Vrankovića.

"Istina je, razvela sam se", rekla je Petra. Nastavila je kako su bivši suprug i ona shvatili da su im se životni putevi razišli.

"Saša i ja jednostavno smo osjetili da nas životni putevi vode u različitim smjerovima. Nema tu presudnoga događaja, traume i nije se dogodilo naglo. Ostali smo u prijateljskom odnosu i uvijek ćemo biti tu jedan za drugoga", priznala je glumica.

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Bivši par se vjenčao 2012. godine u balonu 1000 metara iznad zemlje. Uz mladence su u balonu bili matičarka i kumovi glumica Jelena Veljača i Sašin prijatelj Damir Krstulović, piše 24 sata.

Glumica često objavljuje na društvenim mrežama, pa je nedavno objavila fotografiju s glumačkom postavom iz serijala San snova. Falit će ova setna obitelj uz koju sam u smijehu prehodala možda i najveće životne izazove do sad.  A vama draga publiko, hvala kaj nas gledate i nema straha, još smo mi dugo u vašim kućama", napisala je, piše Direktno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije