Pogledajte kako danas izgledaju jedne od najvećih zvijezda 90-ih

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako danas izgledaju jedne od najvećih zvijezda 90-ih
Foto: Kolaž / Poznate ličnosti 90-tih

Nekada su zaustavljali dah, privlačili poglede i sjajili na naslovnicama novina i magazina.

Danas imaju naborano lice te godine i godine holivudske slave i iskustva.

Evo kako danas izgledaju, prenosi strani portal, velike zvijezde kao što su Clint Eastwood, Sophia Loren, Joan Collins, Jack Nicholson, Meg Ryan i Al Pacino.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pamela Sue Martin (70)

Američka glumica Pamela Sue Martin još uvijek nije objavila da se povlači od 2022. godine, ali je razumljivo manje aktivna posljednjih godina.

Daleko od ekrana otkako se pojavila u Nancy Drew 2019., proslavila se uglavnom po ulogama u TV serijama The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries i Dynasty.

Pamela Sue Martin
Foto: Printscreen: Pamela Sue Martin

Clint Eastwood 92

Svaki aktivni ljubitelj filma poznaje Clinta Eastwooda, ili barem njegovo lice. Američki glumac jedno je od najcjenjenijih imena u Holivudu, koji je započeo s radovima poput serije Rawhide  i filma Dollars Trilogy koji su mu donijeli međunarodno priznanje.

Clint Eastwood
Foto: MSC: Clint Eastwood

Mel Bruks 96

Volimo ono što je legendarni Mel Bruks postao, i nije iznenađujuće da se sve više ljudi neskriveno zaljubljuje u njega godinama nakon što je prvi put stao u centar pažnje. Objavljuje memoare  Sve o meni; Moj izuzetan život u šou biznisu , u novembru 2021., i jedva čekamo da pročitamo o njegovom izuzetnom putovanju kroz lavirint Holivuda.

Mel Brooks
Foto: MSC: Mel Brooks

Richard Chamberlain 87

Vjerovatno ste čuli ili gledali  seriju Bourne  , ali jeste li znali da Matt Damon nije prvi Jason Bourne? Prva osoba koja je glumila zloglasnog lika je legendarni Richard Chamberlain, koji je visoko postavio ljestvicu kako bi uloga trebala biti odigrana.

Richard Chamberlain
Foto: MSC: Richard Chamberlain

Meg Ryan 59

Svi će se složiti da svi volimo zdravu dozu romantičnih komedija. Devedesete su bile vrijeme kada je napravljeno nekoliko takvih rom comova, a niko osim Meg Ryan nije vladao scenom. Proglašena je kraljicom rom comova još dan nakon što je  između ostalih glumila u filmovima Kad je Harry sreo Sally , Imaš poštu i Ovisnik o ljubavi.

Meg Ryan
Foto: MSC: Meg Ryan

Al Pacino 81

Njegovo prisustvo na ekranu bilo je toliko snažno da Al Pacino više ne treba predstavljati. Sa velikom karijerom koja se proteže više od pet decenija, osvojio je  Oskara ,  Zlatni globus ,  BAFTA-u , Primetime Emmy ,  AFI nagradu za životno djelo i rijetku  Trostruku glumačku krunu. To ga čini legendom.

Al Pacino
Foto: MSC: Al Pacino

Joan Collins 88

Elegantna engleska glumica/autorka, Joan Collins je možda najpoznatija po ulozi u TV seriji Dinastija. Ali sa preko 130 glumačkih uloga i 300 TV nastupa, njena sedmodecenijska karijera ne može se sažeti na samo jednu ulogu. Tokom godina prikupila je brojna priznanja, uključujući i Zlatni globus.

Joan Collins
Foto: MSC: Joan Collins

Mel Gibson 65

Kako neko može biti u šezdesetim i još uvijek izgleda tako dobro? Pa, možda ima mnogo novca od glumačkih nastupa. To je slučaj Mela Gibsona, koji, uprkos godinama, izgleda zgodno kao i u mlađim godinama, koga vide njegovi vjerni fanovi.

Mel Gibson
Foto: MSC: Mel Gibson

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije