Demi Moore na optuženičkoj klupi zbog smrti mladića

Radiosarajevo.ba
Demi Moore na optuženičkoj klupi zbog smrti mladića
Dvije godine nakon što se 21-godišnji Edenilson Steven Valle utopio u bazenu glumice Demi Moore, njegova porodica odlučila je pokrenuti sudski postupak protiv nje.

Tragedija se dogodila u julu 2015. godine tokom zabave koja se odvijala u kući poznate glumice u Los Angelesu. Ona tada nije bila u gradu.

Porodica preminulog mladića prvo je pokrenula postupak protiv Tree House Trusta, firme koja posjeduje tu nekretninu te glumičine asistentice i još jedne osobe koja je tad organizirala zabavu.

Sada su u tužbu dodali i Moore jer u blizini bazena nisu postojale oznake dubine, a na rubovima bazena bile su umjetne stijene za koje roditelji mladića tvrde da su bile opasnost, piše TMZ.

Također, porodica tvrdi da je temperatura u bazenu bila skoro 39 stepeni kad se mladić utopio te da je to moglo utjecati na funkcije mozga. 

Pravni izvori su potvrdili da je Valle rekao ostalim gostima da ne zna plivati te da je vjerojatno upao u bazen kada su svi već otišli sa zabave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije