Potvrđeno: Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu

2
Radiosarajevo.ba
Potvrđeno: Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu
Instagram / Petar Grašo i Hana Huljić

U oktobru prošle godine poput bombe odjeknula je vijest o novom paru na balkanskoj muzičkoj sceni.

Bliski izvori prvi su potvrdili da je splitski pjevač Petar Grašo (45) nakon prekida 25 godina duge ljubavi s Danijelom Martinović već neko vrijeme u vezi s pjevačicom i skladateljicom Hanom Huljić (30).

A nova godina, čini se, donosi im još sretnih vijesti.

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Naime, kako je potvrđeno redakciji Večernjeg lista, Hana Huljić je trudna!

Prinova bi tako trebala stići početkom ljeta, a šuška se i da par planira vjenčanje u martu. Inače, u tom mjesecu pjevač ima i rođendan. Tačnije, 19. marta.

Podsjetimo, oboje su prvim danima kad je javnost saznala za njihovu ljubav bili poprilično šutljivi. Međutim, nakon nekog vremena odlučili su da se neće skrivati stoga smo ih mogli vidjeti zajedno u šetnji Zagrebom, na Petrovim gažama, a zagrljeni su šetali i Baščaršijom u Sarajevu.

Čini se da je samo trebalo proći malo vremena jer su i Hanin otac i skladatelj Tonči Huljić, kao i njena prijateljica i kolegica Domenica Žuvela oboje bili vrlo iskreni u vezi nove ljubavi u Haninom životu.

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", komentirao je Huljić prošle godine.

A ništa manje iskren nije bio ni sam Grašo kada je gostujući na Radio Dalmaciji krajem oktobra potvrdio vezu i komentirao da je jako sretan te da ga interes javnosti za tim zabavlja. Slično je i rekao u velikom intervjuu za Ekran.

"Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski Meghan i Harry. Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Unatoč tome u potpuno smo suprotnim situacijama.Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti", kazao je.

Njihova veza traje već neko vrijeme, a navodno je među njima zaiskrilo ovo ljeto. Inače, Petar i Hana poznaju se od malih nogu jer Grašo godinama sarađuje s njenim ocem Tončijem, zbog čega su brzo postali bliski obiteljski prijatelji, no čini se da je prijateljstvo ipak preraslo u nešto više nakon Grašinog prekida s dugogodišnjom partnericom Danijelom Martinović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije