Potresno: Ovo je posljednja poruka Boba Sageta na Instagramu

0
Radiosarajevo.ba
Potresno: Ovo je posljednja poruka Boba Sageta na Instagramu
PrtScr / Potresna posljednja poruka slavnog komičara

Bob Saget rekao je obožavateljima da voli svaku minutu povratka na pozornicu u tragičnoj posljednjoj objavi na Instagramu koju je objavio manje od 24 sata prije nego što je pronađen mrtav u hotelskoj sobi na Floridi.

Sageta (65) je osoblje hotela pronašlo mrtvog u njegovoj sobi u The Ritz-Carlton, Orlando, u nedjelju u 16 sati. Uzrok njegove smrti još uvijek ostaje nepoznat. Policija kaže da nije bilo očitih znakova upotrebe droga, ali toksikološki izvještaj tek treba napraviti.

Pronađen je nekoliko sati nakon što je s veseljem objavio objavu o povratku na pozornicu i kako voli biti ponovno u centru pažnje, a nakon nastupa u koncertnoj dvorani Ponte Vedra u Jacksonvilleu u subotu navečer.

Vlatko Glavaš o Sergeju Barbarezu: "On je rođeni lider, ne treba mu iskustvo da vodi reprezentaciju"

Vlatko Glavaš o Sergeju Barbarezu: "On je rođeni lider, ne treba mu iskustvo da vodi reprezentaciju"

"Dobro, svidjela mi se večerašnja predstava u Jacksonvilleu. Zaista lijepa publika. Puno pozitive. Dogodilo se sinoć u Orlandu i sinoć na Hard Rock Liveu. Vrlo zahvalna i zabavna publika. Još jednom hvala @comediantimwilkins na otvaranju.

Nisam imao pojma da sam večeras imao dvosatni set. Vratio sam se u komediju  i osjećao kao kad mi je bilo 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak.

Dobro, vidimo se za dvije sedmice, 28. i 29. januara s mojim bratom @therealmikeyoung - I provjerite BobSaget.com za moje datume u 2022. - - Idem posvuda dok ne dobijem posebnu priliku. A onda ću vjerojatno nastaviti jer sam ovisan o ovom sra*u. Mir."

Ured šerifa okruga Orange rekao je TMZ-u da još uvijek nema informacija o uzroku smrti.

Posljednja Bobova poruka - undefined

Foto: Instagram: Posljednja Bobova poruka

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije