Posvađali se Kanye West i Kim Kardashian: "Neće mi on govoriti šta da objavim"

Radiosarajevo.ba
Posvađali se Kanye West i Kim Kardashian: "Neće mi on govoriti šta da objavim"
PrtScr / Kim Kardashian

Kim Kardashian izgradila je svoje carstvo zahvaljujući društvenim mrežama, putem kojih svojim fanovima prodaje sve - od šminke do čajeva i parferma.

Kim ne dopušta nikom da se miješa u njen pristup socijalnim medijima, pa čak ni suprugu Kanye Westu, s kojim se posvađala zbog njegovog pokušaja da utiče na njene objave. 

"Htio je da objavim šest polaroida sa snimanja, ali ja sam stavila jedan, i to s plaže. Htio je da sve izgledaju slično i da budu iz hotela, eto oko čega smo se je***o svađali", kazala je ona sestri Khloe, kako se vidjelo u prošloj epizodi serije Keeping Up With The Kardashians, pišu britanski mediji.

"Ja sam rekla da mi se sviđa ona s plaže, a on je vrisnuo: 'Ne. Ti ne shvataš. Ja imam viziju'", pričala je Kim Kardashian. "Ma to je moj Instagram i nećeš mi ti govoriti šta ja da objavljujem. Niko mi neće govoriti šta tamo da objavljujem. Vjerujem da se svi muževi osjećaju zapostavljeno kad dođu djeca, a oni izgube svu pažnju." 

Kim se požalila sestri i kako se često svađaju - prošli put su se posvađali jer mu je dala flaster čija boja mu se nije svidjela. Navodno joj je rekao: "Ja robujem po svijetu zbog tvoje odjeće, a ti želiš da ja nosim ovaj hanzaplast."

"S troje djece", dodala je Kim, "Sve je ludo."

No, kako bi se iskupila, za Valentinovo mu je poklonila kutiju u obliku srca u kojem su nalazili - Kanyeovi omiljeni flasteri...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije