Posljednja objava omiljenog voditelja koji je preminuo rastužila milione

0
Radiosarajevo.ba
Posljednja objava omiljenog voditelja koji je preminuo rastužila milione
Foto: Instagram / Jonnie Irwin

Posljednja objava Jonnieja Irwina na Instagramu dodatno je rastužila njegove obožavatelje, nakon što je preminuo u dobi od 50 godina od posljedica raka pluća.

Smrt omiljenog britanskog voditelja Jonnieja Irwina rastužila je njegove brojne obožavatelje, a njegova posljednja objava na Instagramu koju je podijelio samo šest dana prije nego je preminuo, dodatno je sve dirnula.

Vijest o smrti voditelja emisije A Place In The Sun objavila je njegova porodica, tri i pol godine nakon što mu je dijagnosticiran terminalni rak pluća, a jedna od Jonniejevih posljednjih objava na Instagramu od 25. januara prikazuje ga u bolnici. Tada je podijelio svoju fotografiju i pritom otkrio da nije spavao gotovo sedmicu dana, ali je odlučan nastaviti se boriti.

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

"Ovo je pogled čovjeka koji nije spavao šest noći i čeka MRI skeniranje cijelog tijela od najmanje sat vremena. Ako niste to imali oni su klaustrofobični i stvaraju glasne nasumične zvukove. Radost. Obratite pažnju i pokušajte se ne šaliti o mojoj haljini! Očekujem da ću izaći na vijestima o Indiji svih 195", napisao je Jonnie tada.

Zatim je sljedećeg dana podijelio snimku sebe kako se divi svojim novim prozorima i ljubazno označio odgovornu firmu koja ih je postavila. Naime, Jonnie je neumorno radio na renoviranju kuće za svoju suprugu Jessicu i njihovo troje djece.

Jonnie je nažalost izgubio tešku bitku s rakom pluća i preminuo u dobi od 50 godina, a njegova supruga Jessica objavila je tužnu vijest na društvenim mrežama i na njene je riječi teško suspregnuti suze.

"Laku noć, najdraži moj. Hvala ti za sve. Uvijek ću te voljeti. Došao je najteži dan, dan za koji sam se molila da neće doći. Sa svom tugom ovog svijeta potvrđujem da je Jonnie preminuo ranije danas. Njegov čarobni mozak koji se nastavio boriti do kraja sada je zaspao. Dao mi je više nego što sam ikada mogla poželjeti, osam ludih godina ljubavi i avanture i tri nevjerovatna dečka. Nastavit ću te činiti ponosnim, ali samo uz tvoju ljubav koja me i dalje pronalazi i vodi do kraja mog života, dečki i ja i dalje te trebamo.

Jonnie, ti si stvarno bio najzgodniji muškarac kojeg sam ikad poznavala i jako mi je žao zbog ovog okrutnog kraja. To stvarno nije bilo pošteno i nisi zaslužio ništa od ovoga. Toliko si vremena posvetio drugima i dirnuo svakoga koga si sreo, neopisivo je kako si utjecao na ljude. Toliko te volim i zauvijek ću biti ponosna na tebe", napisala je Jessica.

Tužna objava podijeljena je i na njegovu profilu na Instagramu.

"Teška srca dijelimo vijest o Jonniejevoj smrti. Bio je doista izvanredna duša, hrabro se borio protiv raka nepokolebljivom snagom i hrabrošću. Jonnie je dirnuo živote mnogih svojom dobrotom, toplinom i zaraznim duhom. U ovom trenutku ljubazno molimo za privatnost porodice dok prolazi kroz ovaj veliki gubitak.

Tuga je neizmjerna, a vaše misli, molitve i podršku duboko cijenimo. Dok se prisjećamo lijepih trenutaka koje smo podijelili s Jonniejem, proslavimo dobro proživljen život i nasljeđe koje će zauvijek biti urezano u našim srcima. Jonnie je možda otišao iz našeg vidokruga, ali njegova ljubav, smijeh i sjećanja će živjeti. Počivaj u miru, dragi Jonnie. Jako ćeš nam nedostajati, ali nikada nećeš biti zaboravljen", stoji uz objavu, piše Showbuzz

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije