Popularni glumac Simon Baker promijenio imidž, počeo mijenjati žene, ostavio suprugu nakon 22 godine

0
Radiosarajevo.ba
Popularni glumac Simon Baker promijenio imidž, počeo mijenjati žene, ostavio suprugu nakon 22 godine
Radiosarajevo.ba / Simon Baker sa novom djevojkom

Glumac Simon Baker, popularni Mentalist (53) proživljava novu mladost. Nakon razvoda od dugogodišnje supruge Rebecce Rigg s kojom je proveo 28 godina, od toga 22 godine u braku, i s kojom ima troje djece, glumac baš i nije imao sreće u ljubavi.

Samo dva mjeseca nakon što se saznalo da se razvodi od Rebecce otkriveno je i da je on u vezi sa 16 godina mlađom australskom modnom dizajnericom Laurom May Gibbs, no iako ih se često moglo vidjeti kako se grle i maze na plaži, ta veza nije potrajala.

Kraj je došao nakon samo nekoliko zajedničkih mjeseci. Iako je njegov glasnogovornik tad isticao da prekid nema veze s njenim antivakserskim stavovima koje ona ne skriva, mnogi nagađaju da je glumcu i mlađahnoj dizajnerici presudilo upravo to.

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Ali, izgleda da Baker nije dugo tugovao pa su ga tako paparazzi ovih dana snimili s misterioznom plavušom za koju strani mediji pišu da mu je djevojka na plaži u Byron Bayu.

Da bi stvari između njih mogle postati ozbiljne svjedoči činjenica da su s njima bila i njegova dva sina Claude i Harry koji mu sve više sliče.

Simon, koji se posljednjih mjeseci pomalo i zapustio, snimljen je u crnim kupaćim gaćicama, a u oči je upala njegova neuredna i pomalo prosijeda brada, dok je njegova navodna djevojka vitku figuru istaknula jednodijelnim bijelim kupaćim kostimom.

Simon Baker okončao brak nakon skoro 30 godina

Simon Baker okončao brak nakon skoro 30 godina

O Simonovim sinovima, koji su se s ocem i njegovom pratiljom družili na plaži, u javnosti se ne zna puno budući da se ni jedan od braće ne ponaša kao zvijezda, bez obzira na to što im je otac planetarno popularan, a uglavnom se drže podalje od očiju javnosti.

Njihova sestra, 29-godišnja Stella Baker, nasuprot braći, odlučila se baviti javnim poslom i poput svojih roditelja se posvetiti glumi. Najpoznatija je po ulozi u seriji "The Republic of Sarah", piše story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije