Popularne pantalone za jesen 2024: U njima svaka žena izgleda vitkije, a nosi ih i Jelena Đoković

1
Radiosarajevo.ba
Popularne pantalone za jesen 2024: U njima svaka žena izgleda vitkije, a nosi ih i Jelena Đoković
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Jelena Đoković u posjeti Sarajevu

Jelena Đoković je poznata po sofisticiranom i elegantnom stilu, sa naglaskom na minimalističke, ali istovremeno ženstvene komade.

Njena garderoba često sadrži klasiku u modernoj interpretaciji, poput čistih linija, neutralnih tonova i jednostavnih krojeva.

Voli prirodne materijale, kao što su pamuk, svila i lan, koji doprinose njenom uglađenom izgledu, ali i naglašavaju njen ekološki svjesni pristup modi.

Dino Merlin otkrio gdje će nastupiti za Novu godinu

Dino Merlin otkrio gdje će nastupiti za Novu godinu

Tako je birala i za ovu priliku. U jednom intervjuu govorila je o planovima Fondacije Novak Đoković, a obukla je najpopularnije pantalone za jesen 2024. Riječ je o klasičnom modelu bež boje, koje je uparila sa jednostavnom bluzom, mokasinama i diskretnim nakitom.

Ove pantalone su izrađene od kvalitetnog materijala koji pruža lepršavost i udobnost, dok ravni kroj u predjelu struka i bokova osigurava klasičan izgled.

Šire nogavice stvaraju balans između formalnosti i opuštenosti, dok neutralna bež boja olakšava kombinovanje sa različitim komadima garderobe.

Ovakve pantalone su savršen izbor za poslovne prilike, formalne događaje, ali i elegantne svakodnevne kombinacije. U njima svaka žena izgleda vitkije, a još veći plus je to što mogu da se kombinuju uz sve ostale odjevne komade, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije