Popularna Hurem zablistala na crvenom tepihu u Cannesu: Jedan detalj posebno privukao pažnju

0
Radiosarajevo.ba
Popularna Hurem zablistala na crvenom tepihu u Cannesu: Jedan detalj posebno privukao pažnju
Radiosarajevo.ba / Meryem Uzerli

Turska glumica Meryem Uzerli, poznata kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, pojavila se na crvenom tepihu na premijeri filma Indiana Jones and the Instrument of Destiny u Cannesu i oduševila sve prisutne.

Naime, glumica je nosila elegantnu haljinu iz Yanina Couture s velikim crnim cvjetovima, ali i crni veo koji je skrivao njeno lice. 

Kombinaciju je upotpunila raskošnim nakitom kuće Chopard. Nosila je srebrne naušnice, dijamntsku ogrlicu, narukvicu i prsten.

Legenda Intera hvalila Džeku: "Zaslužio je ovaj Scudetto"

Legenda Intera hvalila Džeku: "Zaslužio je ovaj Scudetto"

Kao i uvijek, šminkom je posebno istakla oči, koje su došle do izražaja kad je veo prebacila preko glave, baš kao i njena prepoznatljiva narandžasta kosa.

Mejrem je inače poznata i po estetskim operacijama, kojima se podvrgnula poslije rođenja druge kćerke pa je tako četiri puta povećala usne, naglasila jagodice i podigla obrve.

Filmski festival u Cannesu, koji će se ove godine 76. put održati u gradu Cannesu na jugu Francuske, počeo je 16. maja, a trajat če do 27. maja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije