Porodila se bh. influenserica Lejla Ramović: Čestitke stižu sa svih strana

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

isfrustrirani jadovan šatro novinar

Zaista imate neke čudne novinare. Mislim da je to ustvari sve jedan te isti degenerik. Hojna po Instagramu i blene šta radi Ella Dvornik, sestre Ramović, Severina, Jennifer Lopez i ona Denisova gumenjara koja bi da bude Melania Trump u balkanskoj verziji. Satra frajer s ovim glupačama i glupostima. Nije valjda da nemate čime drugim popuniti stranicu? I kakav je to uošte novinar, bez smisla za vijesti koje bi trebale biti neki normalan sadržaj? Vidio taj prepisivač novinara nije. Ubio se za Pinka i onog narkomanskog degenerika iz Srbije koji zatrova cijeli Balkan svojim papanlucima.

tuner

i dobija medijsku paznju bolesnog novinara. sta je ona? lijecnica? Humanitarni radnik? Ili besposlicarka koju prate oni koji bi nekada kupovali muske novina ili one koje nemaju nikakav svoj zivot. njen utjecaj je ravan nuli na bilo koga. I ovo je naslo mjesto u vas?? Kakva ona takav i radios arajevo.

Eee jes mi laknulo

Nije niti jedne od sestara bilo na portalu mjesecima. Pravo se zabrinuo. Kontam kako ide fakultet u Bareceloni, koga tarabe, gdje su. I haj s hajrom vidim ovo danas, kamen mi pade sa srca.

Pehlivan

Golemo, sunce ti *****! Čestitke i pokloni, stižu sa svih strana svijeta, ko onomad kada se Isus rodio! Da neće mali biti novi Božiji poslanik, pa da jedna velika religija nastane i i na tlu BiH? Zaslužili smo, nisu Arapi, ništa bolji od nas!!! 😄

/ Najnovije