Foto / Pokazuje trbušnjake čak i u šetnji gradom: J. Lo ponosno ističe svoju figuru

18. 02. 2019. u 17:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 152

Da Jennifer Lopez izgleda sjajno nije nikakva novost. Svjesna toga svoju istesanu figuru u zadnje vrijeme ističe kratkim topićima i tajicama, koji su inače rezervirani za teretanu. No latino diva u njima redovno odlazi u šoping i šetnje gradom.

Držeći se one "u zdravom tijelu zdrav duh" Jennifer Lopez, otkako je u vezi s bivšim igračem baseballa Alexom Rodriguezom opsesivno se posvetila vježbanju. S promjenom načina života promijenila je i stil, pa je sada fotografi najčešće snimaju odjevenu u tajice i uski kratki topić.

Jennifer Lopez - undefined

Foto: Profimedia: Jennifer Lopez

Sportsku odjeću Lopez, međutim, najčešće nosi i kad ne vježba.

Fotografski objektivi uhvatili su je u Miamiju, u šopingu i šetnji gradom s djecom već nekoliko puta, a jedino što je bilo drugačije u njezinom stajlingu je boja tajica i topića ili torbe.

Jennifer Lopez - undefined

Foto: Profimedia: Jennifer Lopez

Da joj svakodnevno vježbanje odgovara dokaz je i savršeno isklesano tijelo slavne pjevačice koja ne krije da se razlog njezinog dobrog izgleda krije u tome da brine o sebi.

Priznala je da ne pije kofein, izbjegava alkohol i puno spava, pa je često već u 22 sata u krevetu te, naravno, svakodnevno vježba.

Jennifer Lopez - undefined

Foto: Profimedia: Jennifer Lopez

Radi novog filmskog projekta, u kojem će glumiti striptizetu, nedavno se podvrgnula i velikoj promjeni na jelovniku pa je u potpunosti izbacila šećer i ugljikohidrate na deset dana što joj, priznala je, nije bilo nimalo lako.

NEMA KOMENTARA