Pojavio se duži snimak: Saznalo se za što je Harry hladno odbio Meghan

Radiosarajevo.ba
Pojavio se duži snimak: Saznalo se za što je Harry hladno odbio Meghan

Kratka snimka princa Harryja i Meghan Markle nastala na balkonu Buckinghamske palače na kojoj vojvotkinja izgleda kao da će svaki tren zaplakati, prošle sedmice obišla je sve svjetske medije. Na snimci izgleda kao da se Meghan pokušava obratiti princu koji joj u tom trenutku govori da se okrene. Mnogima se učinilo da je Meghan bilo jako neugodno i da je bila na rubu plača, ali sada se pojavila duža snimka i objašnjenje šta se tačno dogodilo.

Snimljen neugodan trenutak: Ljutiti princ Harry hladno odbio suprugu Meghan

Na dužoj snimci se vidi da Harry razgovara s nekim ko se nalazi unutar prostorije s balkonom. Meghan se nekoliko puta okreće i nešto govori Harryju, koji pokušava zadržati neutralan izraz lica. Sve se to dogodilo nekoliko sekundi prije nego je zasvirala himna, pa je Harry Meghan dao uputu da se okrene dok traje himna.

Meghan se još uvijek ne snalazi najbolje s kraljevskim protokolom, pa joj muž često diskretno daje upute kako će se ponašati, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije