Pogledajte reakciju Hrvata na Eurosongu kad je Srbija prošla dalje, snimak je hit na mrežama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

riječke, velikosrpske, kretenčine i primitivčine

NISU HRVATI, nažalost su u hrvatskoj.

***

***

Ko vas ne zna, skupo bi vas platio

Hrvati ovako glume finocu kad su negdje vani pred evropom da se pokazu u sto boljem svjetlu, a kad im srbi dodju na more onda ih ganaju po rivi da ih prebiju i bace u more. A o standardnim dobrosusjedskim parolama tipa: ubij i kolji srbina, srpsko porodicno stablo, srbe na vrbe itd. da i ne pricam.

Vendi

Da bog sacuvaj stajlinga,kud ovaj svijet ide.

Ana

Jadni mi

Inace kad se u BG istakne Dinamova majica, sve 5?

Hrvati ovako glume finocu kad su negdje vani pred evropom da se pokazu u sto boljem svjetlu, a kad im srbi dodju na more onda ih ganaju po rivi da ih prebiju i bace u more. A o standardnim dobrosusjedskim parolama tipa: ubij i kolji srbina, srpsko porodicno stablo, srbe na vrbe itd. da i ne pricam. ka Ko vas ne zna, skupo bi vas platio

Opa Đurđa

NISU HRVATI, nažalost su u hrvatskoj. ka riječke, velikosrpske, kretenčine i primitivčine A šta si ti pametnjakoviću. Čuj velikosrbi u Rijeci. svo vrijeme i niko ih u Hrvatskoj ne dira.

Ne pijem dok Paja vozi

NISU HRVATI, nažalost su u hrvatskoj. ka riječke, velikosrpske, kretenčine i primitivčine A nisi ni ti nego si dijasporska budala

Nisi u pravu

ka Inace kad se u BG istakne Dinamova majica, sve 5? Halo, srbi u hrvatsku na more ne idu u dresovima zvezde, partizana i srbije, pa im opet pravite njesra. A vi u srbiju dolazite sa hrvatskim dresovima, dakle da provocirate, pa je normalno da bude njesra. Osim toga, ima li ijedan hrvatski klub da na svom grbu ili dresu nema sahovnicu, pod kojom su srbi ubijani u jasenovcu? Zamisli da svaki srpski klub ima na svom grbu ili dresu 4s. Prema tome, jasno je ko tu provocira.

/ Najnovije