Pogledajte nastup vatrene predstavnice Španije, rođene Kubanke: Živi u momentu

1
Radiosarajevo.ba
Pogledajte nastup vatrene predstavnice Španije, rođene Kubanke: Živi u momentu
Foto: EPA-EFE / Pogledajte nastup vatrene predstavnice Španije

Španjolka Chanel, rođena Kubanka, večeras u finalu predstavlja svoju zemlju na Eurosongu, a na kladionicama kotira na šestom mjestu.

Ima zanimljivu biografiju - pa je već sa 16 godina počela glumiti u mjuziklima, a nastupala je u španskim verzijama mnogih svjetski poznatih mjuzikala, poput 'Mamma mia!' ili 'Flashdance'.

Ona je bila i na audiciji za ulogu Anite u španskoj verziji mjuzikla 'Priče sa zapadne strane', a prema intervjuu za Los40, bila je među pet završnih kandidata za istu ulogu u novoj ekranizaciji filma koju je režisirao Steven Spielberg.

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

SloMo je njezin debitantski singl, kojega potpisuje tim koji je sarađivao s Madonnom, Britney Spears, Rickyjem Martinom, Mariahom Carey i Nicki Minaj.

Zanimljivo je da se tviterašima jako dopao njen nastup, mada su joj neki uputili i kritike.

"Ovako se pobjeđuje na Eurosongu", "Mi u Brazilu također vjerujemo u njenu pobjedu", "Kraljica i pobjednika", "Pobjednica i živi u ovom trenutku", "Za nju je glasao moj suprug" - glasili su samo neki od komentara.

S druge strane, najviše kritika upućeno je na račun njenog stajlinga i plesa. Neki smatraju da je to sve bilo "previše":

"Ovo nije takmičenje u plesu", "Ima i glas i stas, ali je ubačeno previše seksipila", "Sramota me jer predstavlja moju zemlju".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije