Pogledajte nastup Bože Vreće u štiklama kojim je razgalio publiku u Londonu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nnnnn

sav sam se razgalio !!!!

Ask

Zipa se Vrećo majmunskih boginja, kažu nahebase gejevi .

Pitalica

To se on ruga dervišima?

Tuner

Nakaza koji bi smiraj trebao nac na kakvoj psihijatrijskoj ustanovi

Boom

Baš je nekulturan haljina više otkriva nego što pokriva, vide mu se *** ccccccc sraoamoota(stamota)

Boom

Baš je nekulturan haljina više otkriva nego što pokriva, vide mu se *** ccccccc sraoamoota(stamota) (sramota) i to velikaaa

Dandy

Podrška Boži Vreći, hejteri mogu da crknu.

sarajka

Sve nek je naopako pa makar i u umjetnosti

Budi kao Božo

Nakaza koji bi smiraj trebao nac na kakvoj psihijatrijskoj ustanovi ka Tuner Bolje biti Božo, nego kockar i pijanica koji zanemaruje svoju djecu i tuče ženu i majku. Bolje biti Božo umjetnik, nego državni lopov ili sitni lopov novčanika po ulici. Ništa nikome ne radi, čist ko suza. Samo prikriveni pederi laju na Božu.

@Budi kao Božo

ka Budi kao Božo<< Gledati svijet i druge ljude kroz svoju prizmu je neizbjezno, samo moras znati da nije uvijek istina to sto vidis.

Hajd

Hajd sto ovu gadost on radi. On se opredeijelio za to. Problem je sto vi ovakve slike stavljate u javni medijski prostor i time negativni efekat ovog akta vrijednog gadjenja i prezira mnozite visestruko.

/ Najnovije