Pogledajte kako izgleda zaručnica Baby Lasagne: Ona je stub njegovog uspjeha i velika podrška

6
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako izgleda zaručnica Baby Lasagne: Ona je stub njegovog uspjeha i velika podrška
Foto: Hina / Baby Lasagna

Baby Lasagna dočekan je na Trgu bana Josipa Jelačića kao pobjednik Eurosonga, a mnogima je za oko zapela i njegova zaručnica.

Iako nije osvojio Eurosong, osvojio je srca publike i ostvario najbolji plasman Hrvatske na svjetskoj muzičkoj sceni. Cijeli je zagrebački trg plesao i pjevao u ritmu Rim tim tagi dim, a Marko Purišić je pustio i suze.

"Dali smo sve od sebe, mislim da ste svi to primijetili", prve su riječi emotivnog Baby Lasagne oduševljenim obožavateljima koji su mu uzvratili povicima: "Marko, Marko!" i "Pobjeda, pobjeda!".

Edin Subašić I Ratni zločini bez kazne: Dossier "Sarajevo safari" zaključan u ladici Tužilaštva BiH?

Edin Subašić I Ratni zločini bez kazne: Dossier "Sarajevo safari" zaključan u ladici Tužilaštva BiH?

"Što bih ja sad trebao nešto reći? Očekivao sam dvadeset ljudi na aerodromu i ovdje stotinjak. Hvala vam lijepa", rekao je. Društvenim mrežama se munjevitom brzinom počela širiti i njegova fotografija iz aviona sa zaručnicom Elizabetom Ružić. "Elizabetino lice sve govori, svima nam je tako", jedan je od komentara.

Prije dolaska na scenu na Trgu je dijelio autograme okupljenim obožavateljima, od kojih su mnogi bili okićeni tabletićima ili su nosili majice s motivom mačke. Prije njegova dolaska, na pozornici koja je također bila ukrašena motivom tabletića, nastupili su hrvatski izvođači s prijašnjih izdanja Eurosonga grupa Let 3, Emilija Kokić te Tajči u pratnji Ante Gele i benda.

Marka su dočekali i političari pa je tako premijer Andrej Plenković na glavni zagrebački trg stigao s djecom i u društvu nekoliko ministara i izabranih saborskih zastupnika HDZ-a. Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac rekla je u kratkoj izjavi za Hinu da je i nju, kao i cijelu Europu, zarazila "babymanija" te da je Baby Lasagna "naš pravi i istinski pobjednik, ne samo Hrvatske nego i cijele Europe", javlja Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije