Poginula 18-godišnja influenserica, koja je milionerka postala sa samo 15 godina

Radiosarajevo.ba
Poginula 18-godišnja influenserica, koja je milionerka postala sa samo 15 godina
Foto: Instagram / Anastasia Tropitsel

Mlada influenserica koja je milionerka postala sa samo 15 godina preminula je u saobraćajnoj nesreći na Baliju.

Imala je samo 18 godina.

Ruskinja Anastasia Tropitsel zadobila je povrede glave kad je doživjela nesreću na motoru Kawasaki na indonezijskom otoku.

Njen dečko Viktor Maydanovich (30), koji se vozio na motociklu pored nje, rekao je da se njen motor počeo njihati pri brzini od oko 95 kilometara na sat. Izgubila je kontrolu i zabila se u ogradu.

Anastasia je bila blogerica od 12. godine i postala je milionerka već s 15 godina. Imala je 1,2 miliona pratitelja na Instagramu, a mnogi se sad opraštaju od nje. Nakon tužne vijesti na njeom profilu pojavila se oproštajna poruka njene majke, koja i dalje ne može vjerovati što joj se desilo.

Pravog imena Anastasia Zubrina, influenserica je poginula nedugo nakon što je kupila motor Kawasaki Ninja 250 te nakon javne svađe s ocem doktorom koji ju je upozorio da se njen online uspjeh pretvara u promašaj, prenosi Daily Mail.

"Posao ti se raspada", poručio joj je otac. "Tvoja ekipa samo se zabavlja na tvoj račun. Ne dovršavaš svoje nove projekte... Nije ugodno slušati to, ali nadam se da će biti korisno", rekao joj je.

Tvrdio je i kako je dečko sputava. "Moraš početi raditi želiš li živjeti dobro."

Ona je optužila oca da ju je emocionalno uništio i izdao.

Njen dečko, inače Ukrajinac, također se oprostio od nje. "Moja voljena djevojka više nije s nama", napisao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije