Playboyeva zečica otkrila aferu: Spavala sam s Trumpom dok je imao zaručnicu

Radiosarajevo.ba
Playboyeva zečica otkrila aferu: Spavala sam s Trumpom dok je imao zaručnicu
Foto: Instagram / Barbara Moore
Bivša Playboyeva zečica i manekenka Barbara Moore otkrila je kako je američki predsjednik Donald Trump s njom varao svoju tadašnju zaručnicu Marlu Maples, koja je kasnije postala njegova druga žena, u aferi dugoj šest mjeseci.

Barbara je ispričala kako se s Trumpom, navodno, "spetljala" na jednom od njegovih tuluma i još istu večer spavala s njim, a prisjetila se i seksa koji su odradili ispred njezine prijateljice.

''Htjela je upoznati muškarca s kojim se viđam. Nazvala sam Donalda koji nas je pozvao kod sebe, a mi smo pristale. Iako je bio umoran od puta s kojeg je stigao, popio je s nama nekoliko čaša šampanjca i počeo me ljubiti. Stvari su se zakuhale, a prijateljica se odmakla od nas, ali samo do stolice u uglu s koje nas je gledala kako se seksamo'', ispričala je Moore za Daily Mail.

 

A post shared by Barbara Moore (@barbaramoore10) on

''Donald je bio potpuno usredotočen na mene, a meni nije bio problem što nas gleda jer smo bile dobre prijateljice, pa smo se ponašali kao da je nema'', dodaje bivša manekenka napominjući kako Trump nije tražio da im se prijateljica pridruži.

Tvrdi i kako ni u jednom trenutku nije znala da je sadašnji predsjednik u vezi s drugom ženom.

''Bila sam mlada i mislila sam kako je on moj muškarac. Uvijek mi se javljao na telefon i nikad nije bio zauzet kad bih ga trebala'', priča Barbara koja je iz novina doznala da se Trump oženio.


No, za razliku od ostalih ljubavnica američkog predsjednika, Moore ga i dalje podržava i brani.

''I ja i moja kći glasale smo za njega. Drago mi je što je postao predsjednik i osjećam se sigurno dok on drži stvari pod kontrolom'', kaže bivša manekenka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije