Plastični hirurg razotkrio J.Lo: Diva je imala barem tri velika zahvata

Radiosarajevo.ba
Plastični hirurg razotkrio J.Lo: Diva je imala barem tri velika zahvata
Instagram / Jennifer Lopez

Jennifer Lopez za mjesec dana slavi pola stoljeća života, ali mnogi se slažu da ova latino diva izgleda jednako dobro kao i prije 20 godina, kada je sa svojim tadašnjim dečkom, reperom P. Diddyjem plijenila pažnju u onoj slavnoj zelenoj haljini s dekolteom do pupka.

Pa, koja je tajna njezine bezvremenske ljepote? Naravno da svoj mladolik izgled može zahvaliti i genetici, koja ju je očigledno pomazila, no koliko je vjerojatno da se slavna J.Lo baš nikad u životu nije podvrgnula nijednoj estetskoj korekciji?!

“Nikad nisam imala nijednu plastičnu operaciju”, izjavila je Lopez 2013. godine, ali s njezinom se tvrdnjom ne slažu plastični hirurzi.

“Moguće je da je Jennifer radila rinoplastiku. Njezin je most nosa tanji, a vrh i nosnice manji su nego na starim fotografijama”, kazao je glasnogovornik britanskog udruženja specijalista za plastičnu hirurgiju MYA, koji ipak priznaje kako njezin sadašnji nos izgleda vrlo prirodno.

“Pogled na njezine stare fotografije otkriva i da je J.Lo najvjerovatnije povećala grudi implantatima. Također, rekao bih da si pegla bore injekcijama poznatima kao Botox u predjelu čela i oko očiju. Jasno je da Jenn vodi zdrav životni stil i brine se o svojoj koži”, objasnio je plastični hirurg za britanski Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije