Nakon incidenta: Publicista od Beyonce pozvao fanove da ne pokazuju mržnju prema Nicole

Radiosarajevo.ba
Nakon incidenta: Publicista od Beyonce pozvao fanove da ne pokazuju mržnju prema Nicole
Foto: EPA-EFE / Jay Z, Beyonce i Nicole Curran

Publicista pjevačice Beyonce pozvao je njene fanove da na društvenim mrežama ne pokazuju mržnju prema Nicole Curran, suprugi Joeja Lacoba, vlasnika Golden State Warriorsa nakon "incidenta" kojeg su njih dvije imale.

Ljubomorni ispad Beyonce na košarkaškoj utakmici postao hit na Twitteru

Naime, Beyonce i njezin suprug Jay-Z prošle srijede uživali su u prvom redu košarkaške utakmice Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa.

Pored njih je sjedila Nicole Curran, supruga Joeja Lacoba, vlasnika Golden State Warriorsa, a čini se kako se Nicole posebno dobro slagala sa slavnim reperom, više nego s njegovom zanosnom suprugom koja je zbog reakcije na njihov razgovor postala pravi viralni hit.

Beyonce je sjedila između dua koji je veselo razgovarao, a snimka objavljena na Twitteru ESPN-a postala je hit zbog njezinog izraza lica koji nije aludirao na pretjerano zadovoljstvo zbog takvog razvoja događaja.

Dapače, Beyonce nije izgledala nimalo sretno, a na kraju se i ne tako suptilno pomaknula kako bi se Nicole vratila u svoje sjedalo te prestala pričati s njezinim suprugom koji je sam jednom prilikom javno priznao kako je varao suprugu tokom bračne krize, a oboje su to opjevali i na svojim albumima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije