Neodoljive Albanke: Razlog zbog kojeg Rita Ora i Dua Lipa ne razgovaraju

Radiosarajevo.ba
Neodoljive Albanke: Razlog zbog kojeg Rita Ora i Dua Lipa ne razgovaraju
Foto: Instagram / Dua Lipa
Rita Ora i Dua Lipa pohađale su istu školu, imaju zajedničke celebrity prijatelje i njihove porodice znaju se s Kosova, no između dvije pjevačice nema ljubavi.

Zapravo, celebrity insajderi tvrde kako su pjevačice u tajnoj svađi, a Dua je Riti čak otela poziciju zaštitnog lica Adidasa, piše The Sun.

Sve je navodno počelo kad se Dua pokušavala probiti u muzičkoj industriji, a Ritina sestra Elena, koja se bavi menadžmentom, navodno ju je ignorirala, u strahu da ne preotme Riti krunu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Kad su je nedavno pitali za odnos s Ritom, Dua se stidljivo nasmijala i diplomatski odgovorila: "Naši roditelji se, kao, znaju, a i ja, kao, poznajem njenu sestru." 

Izvor blizak pjevačici rekao je za The Sun: "Zbog toga ih nikad nećete vidjeti zajedno. Počelo je jer je Ritina sestra ignorirala Duu. Dua misli da je to napravila kako ne bi bila konkurencija njenoj sestri, a otad se nisu pomirile." 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Dua i Ora su živjele u zapadnom Londonu tokom školovanja. Iako je njihovo rivalstvo počelo prije Lipinog uspjeha, njihov odnos navodno se samo pogoršao u posljednjih nekoliko godina, s obzirom na to da se obje bore za sam vrh pop ljestvica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije