Pjevač šokirao tetovažom Rihanne preko lica

Radiosarajevo.ba
Pjevač šokirao tetovažom Rihanne preko lica
Foto: Instagram / Aaron Carter

Pjevač Aaron Carter na Instagramu je objavio fotografiju s koje se vidi da mu njegova nova tetovaža pjevačice Rihanne pokriva skoro pola lica. 

Nekoliko dana ranije je u podcastu "No Jumper" ispričao da nije psihički bolestan te da se cijela porodica okrenula protiv njega jer se jedini brine o njihovoj majci.

Aaron tvrdi da ga je zlostavljao stariji brat, puno poznatiji Nick Carter (Backstreet Boys), ali i pokojna sestra. 

Nick je protiv mlađeg brata zatražio sudsku zabranu pristupa jer je Aaron prijetio njegovoj supruzi i nerođenom djetetu.

"U posljednje vrijeme priznao je da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i našeg nerođenog djeteta. Nemam izbora, poduzet ću sve da zaštitim sebe i njih", napisao je Nick.

To je napisao nakon što je Aaron otkazao koncerte s ovogodišnje turneje i obožavateljima poručio da mora staviti svoje zdravlje na prvo mjesto. Dodao je da Nick njega maltretira i objavio snimku na kojoj se tuku.

"Dao sam mu 100.000 dolara kad nije imao novca, ovo mi je hvala", napisao je pjevač koji je priznao da su mu dijagnosticirani shizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije