Pjevač Alen Vitasović zbog teške bolesti u bolnici: ‘Ne mogu disati, hodati...‘

3
Radiosarajevo.ba
Pjevač Alen Vitasović zbog teške bolesti u bolnici: ‘Ne mogu disati, hodati...‘
Foto: FB / Alen Vitasović / Alen Vitasović

Popularni pjevač Alen Vitasović (53) je zbog teške i iznenadne bolesti morao otkazati sve planirane koncerte.

On se oglasio na društevnoj mreži Facebook oi obavijestio fanove da je otkazao sve koncerte.

"Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje, vaš Alen", napisao je Vitasović na Facebooku.

Mjesec maj donosi promjene za penzionere u FBiH: Šta se mijenja i kako će utjecati na njih?

Mjesec maj donosi promjene za penzionere u FBiH: Šta se mijenja i kako će utjecati na njih?

Još sredinom marta je dobio koronavirus, a stanje mu se sada pogoršalo. Pratiteljima se požalio kako već danima ne može napraviti ni koraka.

Novinari Jutarnjeg lista su ga nazvali i pitali kako je, ali teško mu je razgovarati jer je, kaže, na nekakvom 'malom respiratoru'.

"Loše sam. U bolnici sam zbog teške korone, imam bronhitis, ne mogu disati, hodati ni govoriti", kratko nam je napisao kasnije u poruci.

Omiljeni istarski pjevač za ovogodišnji je Dan žena objavio novi singl 'U dušu', a ljubitelji muzike u Bosni i hercegovini i regionu ga pamte po hitu - "Ja ne morem bez nje...".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije