Britansku pjevačicu oduševio video Elle Dvornik: 'Znam tačno kako se osjećaš'

0
Radiosarajevo.ba
Britansku pjevačicu oduševio video Elle Dvornik: 'Znam tačno kako se osjećaš'
Foto: PrintScreen / palomafaithreal / Trenutak iz videa

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem se Instagram profilu pohvalila kako je poznata britanska pjevačica Paloma Faith podijelila njen TikTok video i simila duet.

Palomu, inače autoricu hita ‘Only Love Can Hurt Like This’ oduševio je Ellin video.

"Znam tačno kako se osjećaš, grozno je",rekla je pjevačica gledajući Ellinu objavu u kojoj govori koliko joj se život promijenio otkad ima djecu te zapjevala njen hit, a video je pregledan više od milion puta na TikToku.

Profesor Rosensaft poziva na priznanje genocida u Srebrenici - Jevreji jedinstveni u podršci BiH

Profesor Rosensaft poziva na priznanje genocida u Srebrenici - Jevreji jedinstveni u podršci BiH

Ella je nedavno istaknula važnost mentalnog zdravlja te uzimanja vremena za sebe nakon što je postala mama.

"Rodiš dvoje djece, sreća neizmjerna. Zaboraviš na sebe, žrtva neizbježna. Prioriteti se promjene preko noći, promijeniš se i ti. Ne misliš na sebe više, fokus je na njima. Tu i tamo si s vremenom priuštiš neki tretman, neke nokte, neke trepavice, nekad ništa. Kad odeš u shopping, vratiš se sa stvarima za djecu. Ispunjuje te njihova sreća i osmijeh, a gdje si ti?

Znaju li ljudi oko tebe koliko nekad misliš na staru sebe, koliko čezneš za nekim osjećajima, sjećanjima koji su te opisivali? Koliko ti fale male stvari, mali događaji, male geste? Koliko se osjećaš krivom kad odeš na taj jedan tretman u mjesecima i potrošiš tih par sati koje misliš da nisi zaslužila jer ti više nisi bitna? Godine prođu i postane malo lakše, odu u vrtić i dobiješ malo vremena za sebe, a i dalje te opsjeda krivnja. Je l' previše radiš? Je l' oni ispaštaju?- napisala je Ella pa dodala što bi sve majke trebale napraviti za sebe ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije