Ella Dvornik otkrila da je zaražena Rota virusom: Muka mi je...

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik otkrila da je zaražena Rota virusom: Muka mi je...
Instagram / Ella Dvornik

Influenserica Ella Dvornik-Pearce (31) svojim se pratiteljima požalila na zdravstvene probleme koji su je zadesili ovih dana.

Iako pandemija koronavirusa i dalje ne posustaje, Ella je svojim pratiteljima na Facebooku otkrila da ju korona još nije zadesila no probleme joj zadaje Rota virus.

"Corona virus 0 : 1 Rota virus",  napisala je Ella na svom Facebooku, a potom na Instagramu otkrila i više detalja o svom zdravstvenom stanju.

Užas u Zenici: Maloljetnica silovana u parku

Užas u Zenici: Maloljetnica silovana u parku

"Znači toliko mi je muka da jedva s boka na bok mogu ", požalila se Dvornik na svom Instagram Storyju i pokazala lijekove koje sve uzima da joj olakšaju tegobe s kojima se nosi.

Rota virus je najčešći uzročnik akutnog infektivnog proljeva, a uz to je odgovoran za većinu teških oblika akutnog proljeva, praćenih značajnom dehidracijom i potrebom za bolničkim liječenjem. Od njega najčešće obolijevaju djeca do 5. godina starosti.

Ella je otkrila i da je virus dobila od djece.

"Lumi je prva dobila i 4 dana je povraćala. Skoro smo na Hitnu išli. I idući dan odjednom super. I sad je super već 7 dana. Balie je samo bolio trbuh, ništa strašno, a Charlesa i mene malo po malo lovi od prošle sedmice. I sad je ja mislim na vrhuncu. Charles je samo jedan dan bio u komi, a ja već treći dan. Nadam se da će prestat sutra", zaključila je Ella.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije