Ella Dvornik objavila fotografiju golih grudi: "Operirala sam ih..."

3
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik objavila fotografiju golih grudi: "Operirala sam ih..."
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Ella Dvornik povećala je grudi te je svoje iskustvo podijelila s pratiteljima putem videa na YouTubeu.

Influenserica je video nazvala "Ljudi vrijeme je za grudi", a na početku je ispričala da se prošle godine uplašila za zdravlje svojih grudi.

"Prošle godine, dok sam plesala na Baby shark s Balie, napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti. Otišla sam na pregled i na sreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara", rekla je Ella i dodala da je oko dva mjeseca patila zbog ciste.

Potom je ispričala da je povećala i korigirala grudi.

"Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", rekla je i objavila fotografiju svojih asimetričnih grudi prije operacije.

"Nisam htjela silikone, razmišljala sam o transferu masti. Međutim, rekli su mi da to nije najtrajnija opcija", rekla je.

Ljekar koji joj je operirao nos pitala je za mišljenje o operaciji grudi, piše Index.hr

"Rekao mi je da nikad nije vidio takvu asimetriju grudi, ali i bradavica", priča. Dodala je da je operaciju grudi obavila u isto vrijeme kada je operirala i nos, odnosno prije nego što je rodila kćer Lumi.

Ella Dvornik pokazala grudi - undefined

Screenshot: Ella Dvornik pokazala grudi

"Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se u*rala jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da je to usporedivo s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad ići na korekciju", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije