Ella Dvornik novom fotografijom na društvenim mrežama zbunila pratitelje

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik novom fotografijom na društvenim mrežama zbunila pratitelje
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ella Dvornik

Influenserica Ella Dvornik često svoje pratitelje nasmije šalama iz svog svakodnevnog života kojeg dijeli sa suprugom Charlesom Pearceom i njihovim kćerkama, Balie Dee i Lumi Wren.

Ovog puta u prvi plan došao je njen stomak, ali je u opisu fotografije sve objasnila.

"S veseljem vas obavještavam da, nakon dugo premišljanja i razmišljanja mog muža i mene. Bez obzira na to koliko smo govorili da nećemo, da je dosta, da je vrijeme za promjene, ipak posustali smo, jer život je prekratak. I zato vam danas obznanjujem da smo ipak odlučili imati cheat day dan ranije i jeli smo kruh. Molim za razumijevanje u ovim teškim trenutcima", napisala je Ella i nasmijala fanove.

Šta kaže OHR o antidržavnim potezima NSRS i Milorada Dodika?

Šta kaže OHR o antidržavnim potezima NSRS i Milorada Dodika?

Nije trebalo dugo da ljudi počnu komentarisati.

"Popijem malo vode i odmah sam takva", napisala je jedna pratiteljica, dok je druga prihvatila šalu i čestitala: '"Awww već se vidi! Čestitam! Puno sreće s malom štrucom".

Ella se zahvalila na čestitkama i kazala kako razmišljaju o imenima 'Panis', 'Pane', 'Toost', 'Schnita' i 'Leba', no pozvala je i druge da šalju svoje ideje, pa je pratiteljica odgovorila kako je 'Chriška' idealno ime, jer je spoj engleskog i hrvatskog, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije