Pjevač Akon: Ne možete očekivati da će muškarac osvojiti svijet ako je kod kuće s djecom

0
Radiosarajevo.ba
Pjevač Akon: Ne možete očekivati da će muškarac osvojiti svijet ako je kod kuće s djecom
Foto: Twitter / Akon

Pjevač Akon branio je Nicka Cannona koji je rekao da "ne može stalno biti" uz svoju djecu nakon što je nedavno najavio da mu stiže 12. beba.

Nick, koji ima djecu sa šest žena, nedavno je rekao da mu je krivo što ne može provoditi vrijeme sa svima njima. Akon, koji je otac devetero djece, dao mu je podršku. 

Gostovao je u The Zeze Millz Showu gdje ga je voditeljica pitala slaže li se Nickom Cannonom i njegovim mišljenjem o potomstvu. "100 posto se slažem s njim. Takav bi život trebao biti. Zašto ne? Bogat je, odgovoran. On se brine za svako od te djece i za majke. Njih ništa ne boli i svi žive lagodno", kaže pjevač. 

U Sarajevskoj Vijećnici će se održati drugo izdanje Hedonist Festivala

U Sarajevskoj Vijećnici će se održati drugo izdanje Hedonist Festivala

"Koga briga za dječje priredbe?"

Zeze mu je odvratila: "Ovo ja mislim o muškarcima. Vi mislite da je dovoljno imati djecu i davati novac. Ali što je s vremenom?" Na to ju je Akon upitao: "Jesi li ozbiljna? Nick je tu za svako dijete. Imam devetero djece i tu sam za svako." 

Na pitanje ide li na dječje priredbe Akon je rekao: "Ne, koga briga za to? Ozbiljno, moj posao je odgajati svoju djecu, biti odgovoran, imati razumijevanja, zaštititi njihovu majku, pružiti ruku i pomoći u planiranju obiteljskih stvari. Moj posao nije da odrađujem sve te dodatne stvari poput priredbi.

Brinem se za svoje obveze kako bih osigurao da moja obitelj ima krov nad glavom i hranu. Ako imam vremena iskazati ljubav, učinit ću to. Ali moja je odgovornost pobrinuti se da odrastu odgovorni, jaki i da postanu doprinos društvu."

"Posao majke je biti s djecom"

Zeze je rekla: "Ali ako nisi dovoljno s njima da im daš...", no Akon ju je prekinuo i rekao: "To je laž. To nije istina. Komunikacija mi omogućuje da budem tu svaki dan. Tome služe FaceTime i telefon." Zeze je rekla kako to nije isto, no pjevač je tvrdio da jest.

"Razlog zašto ljudi poput mene ne mogu svaki dan i minutu provoditi sa svojom djecom je taj što je posao majke biti s djecom. Ja sam muškarac. Moj posao je pružiti podršku kako bi majka mogla odgajati tu djecu da budu poput mene, prenosi Index.

Ako se radi o muškarcu, kada bude u određenoj dobi, moja je odgovornost da mu pokažem što je uloga i odgovornost muškarca. Ne možete očekivati da će muškarac osvojiti svijet ako je kod kuće s djecom", rekao je Akon.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije