! / Prvi na Youtubeu imao milijardu pregleda: Gdje je pjevač hita Gangnam Style?

03. 08. 2019. u 15:21:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Prošlo je sedam godina otkako je na YouTubeu osvanula pjesma Gangnam Style, ultimativni hit ljeta 2012. godine i prvi video koji je na toj platformi pregledan milijardu puta.

Sedam godina kasnije Gangnam Style ima 3,3 milijarde pregleda, a komentari se ispod videa još uvijek nižu i mnogi nisu zaboravili euforiju koja je vladala oko južnokorejskog pjevača PSY-a.

Sedam godina nakon što mu je Gangnam Style promijenio život, PSY je češće u crnoj kronici nego na top ljestvicama, a njegova svjetska glazbena karijera više gotovo i ne postoji. PSY se nakratko vratio prošle godine, kada se Gangnam Style zaorio na otvaranju Olimpijskih igara u Južnoj Koreji.

Njegove nove pjesme definitivno nisu svjetski hitovi iako je u domovini još uvijek popularan. Ipak, u svjetske medije ponovno je dospio nakon što ga je privela policija.

PSY je svjedočio u slučaju Yang Hyun-suka, vlasnika njegove izdavačke kuće koji je bankrotirao zbog skandala s prostitucijom. Yang Hyun optužen je za organiziranje prostitucije, utaju poreza i korupciju, a skandal je počeo nakon što je policija privela pjevača Sueugrija zbog organiziranja prostitucije pa se klupko počelo odmotavati.

PSY se u medijima ponovno našao prošle sedmice kada je otvoreno priznao da je najtraženiji malezijski bjegunac Jho Low njegov bliski prijatelj.

NEMA KOMENTARA