Pique snimljen u šetnji s novom djevojkom: Jedan potez iznenadio fotografe

0
Radiosarajevo.ba
Pique snimljen u šetnji s novom djevojkom: Jedan potez iznenadio fotografe
Foto: Screenshot/Instagram / Gerard Pique sa novom djevojkom

Gerard Pique i njegova djevojka Clara Chia Marti snimljeni su u šetnji Barcelonom.

Gerard Pique (36) objavio je prije dvije sedmice prvu fotografiju sa svojom 23-godišnjom djevojkom Clarom Chiom Marti, a sve češće se pojavljuju zajedno u javnosti.

Par je snimljen u šetnji Barcelonom i bili su odlično raspoloženi. Držali su se za ruke i smješkali, a u jednom trenutku je Pique zagrlio Claru i sakrio njeno lice od paparazza.

Rusija uputila poruku Poljskoj: 'Želite nuklearno oružje na svom teritoriju? Dobro, gađat ćemo ga'

Rusija uputila poruku Poljskoj: 'Želite nuklearno oružje na svom teritoriju? Dobro, gađat ćemo ga'

Nova ljubav cvjeta: Pique objavio prvi selfie sa djevojkom

Nova ljubav cvjeta: Pique objavio prvi selfie sa djevojkom

Prizor je iznenadio jer su nedavno španjolski mediji objavili da je nogometaševa djevojka primljena u privatnu kliniku Quiron u Barceloni kako bi se liječila od anksiozne krize koja ju je pogodila od te mjere da se odlučila na liječenje, piše Story.hr.

"Zaustavljaju je na ulici da je pitaju ko je, pjevaju joj pjesme, svi je prepoznaju, a dosta je sramežljiva djevojka" - rekla je nedavno Lorena Vazquez iz podcasta 'Mamarazzisa'.

"Ona je bila u kući svojih roditelja oko osam dana, radeći od kuće. Trebalo joj je sklonište jer nije dobro raspoložena. Nije lako biti djevojka od 23 godine i biti glavna vijest Španije i cijelog svijeta. To je uzelo danak i trebao joj je još jedan korak" - pisali su špaske mediji.

Tvrde da su je pogodile pjesme u kojima je pjevačica spominje, a mnogi sugeriraju da se Gerard pojavljuje u javnosti sve češće s Clarom kako bi bivšoj 'nagura na nos' svoju sreću.

Inače, navodno je Pique prošao kraj Shakirine kuće prošlog četvrtka kada su joj pjevali serenadu za rođendan. Tada je također bio u društvu svoje djevojke, a kako su pisali strani mediji, uputili su se u nepoznatom smjeru, no tijekom izlaska su viđeni kako se zadovoljno smješkaju.

Pique je nedavno i na Instagramu objavio prvu fotografiju s Clarom. Nogometaš i studentica su snimili selfie na terasi jednog restorana i uskladili su svoje odjevne kombinacije te su oboje nosili crnu majicu. Pique nije stavio nikakav opis fotografije, a korisnicima društvenih mreža se nije svidio njegov potez.

"Mene bi bilo sram", "Zamislite da uništite svoj obiteljski život sa ženom i djecom jer ga niste mogli zadržati u gaćama", "Ona se ne može usporediti s majkom tvoje djece", "Je li ovo incest? Izgleda joj kao brat", "Tvoj život je poput sapunice", "Očito je Pique upravo postao najomraženiji čovjek na svijetu"- komentarisali su objavu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije