Pique otkrio kako je osvojio Shakiru - pokušajte i vi ovaj trik

Radiosarajevo.ba
Pique otkrio kako je osvojio Shakiru - pokušajte i vi ovaj trik
Poznati parovi koji godinama uspijevaju ostati zajedno uzor su brojnim zaljubljenim ljudima diljem svijeta. Recimo, razvod Angeline Jolie i Brada Pitta razočarao je mnoge diljem svijeta, ali za ljubav još ima nade jer kod mnogih parova ljubav cvjeta.

Recimo slavni par Pique, koji čine španskih fudbaler Gerard i Shakira, pjevačica čiji hitovi su doprli do svakog kutka svijeta, a kojima ruže zaista cvjetaju u vezi. A kako je prije nekoliko dana Gerard Pique otkrio za španske medije da mu je svega nekoliko trenutaka bilo potrebno za osvajanje svoje ljepše polovine, sa kojom ima dva sina.

Iako mnogi imaju mišljenje kako djevojke diljem svijeta sanjaju o magičnim romansama, nakon kojih će ih dočekati ljubav njihovog života, ovog puta Pique je dao nadu slobodnim muškarcima da djevojke i nisu tako komplikovane.

"Nekoliko dana prije našeg dolaska u Južnu Afriku, gdje je te godine održavano Svjetsko prvenstvo, poslao sam jednu jednostavnu poruku Shakiri. Ona je tamo pjevala na ceremoniji otvaranja, a ja sam je pitao kakvo je vrijeme tamo, da bih se dobro pripremio", otkrio je svoju tajnu Pique.

Shakira je smatrala da je ovo, iako ne baš domišljato pitanje, doista simpatično i Pique je uskoro dobio simpatičan odgovor.

"Iako je to bilo standardno, glupo pitanje, na koje je odgovor unaprijed poznat, Shakira mi je uskoro odgovorila, a u poruci su bili nevjerovatni detalji vremenske prognoze u narednim danima, kojima se nisam mogao načuditi", kazao je Pique, dodavši:

"Od tog trena, do kraja prvenstva, nastavili smo naše dopisivanje, sve dok se nismo vidjeli na ceremoniji zatvaranja".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije