Petar Grašo: "'Umro' bih od smijeha da mi je neko prije 8 godina rekao da će Hana biti moja supruga'

1
Radiosarajevo.ba
Petar Grašo: "'Umro' bih od smijeha da mi je neko prije 8 godina rekao da će Hana biti moja supruga'
Foto: Printscreen / IG / Petar Grašo i Hana Huljić

Petar Grašo iako je u svojoj 48 godini života, povremeno se radi tempa posla osjeća kao da je u radnim dvadesetim – predano nastupa, raspored mu je krcat i zaista ga nije lako uhvatiti na pet minuta, a kamoli na sat vremena.

Ipak, Gloria  je s njim odradila intervju u kojem su se prisjetili niza događaja: završetka trećeg albuma u Londonu, broda i vikendice, prvog koncerta u zagrebačkoj Areni, recentne naslovnice s Ninom Badrić, ali i tog lijepog dana, fotografiranja sa sadašnjom suprugom Hanom Huljić kada još ništa nije izgledalo kao što izgleda danas kada su u braku i imaju dvogodišnju Albu.

Najznačajniji odgovor mu je bio u vezi sa njegovom sadašnjom suprugom Hanom.

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

"U genijalnom danu, vjerovali ili ne, susreli smo se u ovom trenutku kada je ova fotografija koju gledate, nastala. Ona je svoje kadrove snimala ujutro, a ja ostatak dana, tako da se praktički nismo viđali.

Da nam je neko rekao kako ćemo za osam godina ponovo vidjeti ovu fotografiju ispred sebe, i da će mi neko reći - ovo je tvoja supruga i majka tvog djeteta, vjerujem da bismo Hana i ja 'umrli' od smijeha i dali jednom drugom 'five', i rekli 'šta ovi pričaju? Život je interesantan režiser i hvala mu na tome", rekao je Petar Grašo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije