'Daj dijete materi': Petar Grašo pružio podršku Severini nakon gubljenja starateljstva nad sinom

1
Radiosarajevo.ba
'Daj dijete materi': Petar Grašo pružio podršku Severini nakon gubljenja starateljstva nad sinom
Foto: Photojoiner / Petar Grašo i Severina

Mnoge kolege Severini su pružile podršku nakon što je izgubila starateljstvo, a sada je i pjevač Petar Grašo progovorio o ovoj temi.

"Izuzetno mi je žao. Suosjećam sa njom. Mislim da sila javnosti koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce govori sve ono zapravo šta zdrav razum nalaže ljudima. Nadamo se i pravosuđu, a tu je i dalmatinski izraz koji kaže: 'Daj dite materi!'", rekao je Grašo.

Pjevač je zatim pričao o svom odnosu sa Severinom: "Dopisivao sam se sa njenim menadžerom. Bila je na Jahorini prije dva, tri dana. Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Nas veže nešto više od tog formalnog prijateljstva. Mi se znamo 20 godina i bliski smo", prenosi Telegraf.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Podsjećamo, Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dječakom dodijeljeno ocu.

Nakon te odluke, cijela se hrvatska javnost digla na noge da pokaže podršku popularnoj pjevačici, među ostalim i Lejla Filipović, Tihana Lazović, Nika Turković, Sonja Dvornik, Seka Aleksić, Nevena Randeli, Ida Prester, Nikolina Pišek, Ella Dvornik, Gibonni i mnogi drugi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije