Penelope Cruz oduševila sve u haljini koja je stvorena za privlačenje pažnje

0
Radiosarajevo.ba
Penelope Cruz oduševila sve u haljini koja je stvorena za privlačenje pažnje
Foto: EPA-EFE / Penelope Cruz

Kada je u utorak navečer stigla u njujorški Muzej moderne umjetnosti (MoMA), gdje je odana počast njezinoj glumačkoj karijeri, glumica Penelope Cruz nije mogla proći neprimijećeno.

Španskoj glumici počast su odavali brojni kolege i obožavatelji, među kojima su Rebecca Hall, Anne Hathaway, Diane Kruger i drugi, a ona je za to vrijeme blistala u raskošnoj crvenoj haljini modne kuće Chanel, jednoj od onih u kojima se ne prolazi neprimjećeno.

Dok su gornji dio haljine krasili spuštena ramena, mašna i svjetlucave naramenice, donji dio činila je raskošna suknja A-kroja koja je iza bila duža, a naprijed kraća, pa su do izražaja došle i sandale na visoku potpeticu.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Haljina uska na području trbuha istaknula je njenu figuru pješčanog sata, a dozu šika haljini su dali džepovi.

Glumica je kosu oblikovala u punđu sa šiškama i visećim pramenovima koji su uokvirivali njezino elegantno našminkano lice. Tačka na "i" raskošne kombinacije bile su dijamantne naušnice, piše Zadovoljna.hr.

Tokom odavanja počasti njenoj karijeri glumica se prisjetila videoteke koja se otvorila u njezinom susjedstvu u predgrađu Madrida kada je bila dijete. Tamo je, prisjetila se, iznajmila sve filmove španskog filmskog redatelja Pedra Almodovara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije