Ovo je trenutno najomraženija osoba na internetu

0
Radiosarajevo.ba
Ovo je trenutno najomraženija osoba na internetu
Foto: Instagram / Hailey Bieber

Ovih dana manekenka Hailey Bieber, inače supruga pjevača Justina Biebera, našla se na udaru kritika zbog drame koja je nastala nakon što su se, kako fanovi tvrde, ona, Kendall i Kylie Jenner rugale Seleni Gomez u svojim TikTok videima i Instagram storijima.

Sve je krenulo sredinom januara kada su paparazzi uhvatili Selenu na plaži i javno objavili fotke njene "nesavršene" figure.

Hailey, Kendall i Justine Skye tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su lip-syncale na zvuk koji je glasio: "Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji tajming je uvijek ispravan." Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hailey "ljubomornom zlicom", na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu i da je iskoristila zvuk jer se nalazio u trendingu.

Kod Sarajeva uhapšene tri osobe zbog nestale djevojčice Danke (2): 'Tražili 50.000 maraka'

Kod Sarajeva uhapšene tri osobe zbog nestale djevojčice Danke (2): 'Tražili 50.000 maraka'

Drama se nastavila i u februaru kada je Selena srušila Kylie s mjesta najpraćenije žene na Instagramu. Selena je u tada u jednom od svojih videa pratiteljima pokazala svoje pretjerano počupane obrve, a odmah nakon toga dogodila se "još jedna slučajnost."

Naime, Kylie je odmah zatim na Instagramu objavila fotografiju zumirane obrve uz koju je napisala "to je bilo slučajno?", a onda je i objavila screenshot FaceTime poziva s Hailey.

Kylie se čak i oglasila na TikToku te ispod jednog videa komentirala da "se njena objava ni u kom slučaju nije odnosila na Selenu", no nije upalilo.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@runbts7_/video/7204617757730589953[/tiktok]

Ubrzo je krenuo pravi rat fanova na društvenim mrežama. Milioni ljudi krenuli su u obranu Selene Gomez te su počeli pozivati ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Kylie i Hailey. Broj njihovih pratitelja rapidno je počeo padati za stotine tisuća ljudi, dok je Selena s 381 miliona došla do preko 386 miliona.

U isto vrijeme, Kylie i Hailey su zbog velikog broja hejtera koji ih sad nazivaju "zlim curama" morale zaključati komentare na svojim objavama, piše Index.hr.

S Justinom su Hailey prvi put romantično povezivali u decembru 2015. kada su pjevač i Gomez prvi put prekinuli. Justin se kasnije upustio u romansu sa Sofijom Richie. U novembru 2017. ponovno je snimljen u vožnji biciklom s Gomez. Bieber se zatim opet pomirio s Hailey u junu 2018. Nakon službenog vjenčanja tri mjeseca kasnije, dvojac se još jednom vjenčao pred obitelji i prijateljima u septembru 2019. u Južnoj Karolini.

Justinova i Selenina veza je s prekidima trajala od 2010. do 2018. godine te zbog toga dio obožavatelja pjevačice smatra da je Hailey utjecala na njihov konačni raskid.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije