Justin Bieber objavio šokantne vijesti o svom zdravlju: "Molite se za mene"

1
Radiosarajevo.ba
Justin Bieber objavio šokantne vijesti o svom zdravlju: "Molite se za mene"
Foto: Instagram / Poznati pjevač zabrinuo fanove

Justinu Bieberu dijagnosticirana je virusna infekcija koja mu je paralizirala pola lica.

Popularni pjevač, koji je vijest objavio na Instagramu, rekao je obožavateljicama i obožavateljima da će morati otkazati niz emisija i koncerata dok mu se pokreti na desnoj strani lica ne vrate.

"Kao što vjerovatno možete vidjeti s mog lica, imam sindrom koji se zove Ramsay Hunt sindrom. Jedno oko mi nikako ne trepće. Ne mogu se nasmiješiti s ove strane lica. Ova se nosnica neće pomaknuti, tako da je na ovoj strani mog lica potpuna paraliza", rekao je pjevač.

Uskoro je kraj goveđe zime, evo šta to znači

Uskoro je kraj goveđe zime, evo šta to znači

Bieber se pokušao nasmiješiti, treptati i pomicati lice tokom snimanja videa, ali bilo je jasno da mu je jedna strana lica ostala paralizirana dok je govorio.

"Dakle, za one koji su frustrirani mojim otkazivanjem sljedećih emisija, ja ih fizički očito ne mogu odraditi. Ovo je prilično ozbiljno kao što vidite", dodao je.

Američki pjevač je rekao da je radio vježbe za lice kako bi pokušao vratiti pokrete, ali će trebati vremena da se oporavi.

"Volio bih da to nije slučaj, ali očito mi tijelo govori da moram usporiti. Nadam se da razumijete, a ja koristim ovo vrijeme samo da se odmorim i opustim i vratim na 100% kako bih mogao raditi ono za što sam rođen", zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije