Ovo je tekst pjesme Lidije Bačić koji je izazvao užarene rasprave u regionu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Професор

Ужарена расправа једино између муслиманско вебијско сарајевске заједнице. Сви остали који су нормални, а којих у сарајево махали није пуно остало, немају ништа против наступа на јавном простору. Очекујемо Лидију испред Бегове ускоро! Go Lidija Go!

Guest

Ja ocekujem da ti onanišem sestru i majku.

TR

Raspravu su iritirali portali a naročito Klih željan senzacija i podmetanja u Sarajevu .Niko to nebi ni spomenuo da nije pokvarenih novinara Minjaci su se nosili u Sarajevu i sedamdesetih i osamdesetih i za vrijeme rata i uvijek i niko tome nikad nije pridavao neki značaj.

Habuhabuhabu

Pjesma i scenski nastup baš za ispred Katedrale. Ne mogu ih ni zamisliti gdje pjevaju na nekoj bini izgrađenoj za ljetne večeri. Baš se sve uklopilo, crkva, austrougarski plac i oni. Pravi ljetni san.

@Професор 04. 06. 2022. u 19:00:41

Profesore čujemo li se. Fašiste poput tebe jedva dočekaju da pljuju i blate drugačije od tebe. Dovedi mamu pred Begovu džamiju da šta i ona zaradi.

Roki

Ужарена расправа једино између муслиманско вебијско сарајевске заједнице. Сви остали који су нормални, а којих у сарајево махали није пуно остало, немају ништа против наступа на јавном простору. Очекујемо Лидију испред Бегове ускоро! Go Lidija Go! ka Професор Ajde ""profesore"" vidis da joj je aljina prekratka, mozda je prikladnija za Trg svetog Save. I zasto 'Go' latinicom, ma aajde profa.

za Turbofolk profesora

Ужарена расправа једино између муслиманско вебијско сарајевске заједнице. Сви остали који су нормални, а којих у сарајево махали није пуно остало, немају ништа против наступа на јавном простору. Очекујемо Лидију испред Бегове ускоро! Go Lidija Go! ka Професор Kao prvo daleko si ti od toga da dajes upute sta je prikladno ili ne ispred Katedrale. Turbofolk primitivizam uvezen iz Srbije je prikladan samo kod vas. To nije haljina za nastup, vise lici da je obukla spavaciicu a ne haljinu. Zasto ne zapjeva sa tom odjecom u Vatikanu kad je tako ponosna na svoje obline i odjecu?

Njofra

Lile je prava natakuša.

Aha

I tekst i stajling su odgovarajuci za javne kuce.. Tamo "dame" i bez odjece nastupaju.. Sarajevu prilici samo kultura i civilizacija.

/ Najnovije